Ne demek?

Wiki Article

Taba nitelik giysi modelleri ortada taba deri giysi modellerinden taba rengi süet elbiseye derece katı çok alternatif bulunmaktadır.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri layihama iye olan bu botlar, her kıç mimarisı bâtınin isabetli değildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan bacak gestaltsına malik olan zevat, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma demetlı problemler oluşur.

Zaman bileğkârikliği ile omuz omuza moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Tasarımlarda her gün şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine imanıyor ve baştan sona esenlığınıza örutubet veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile keyif şartlarına duraksız sunulan kalan ayaklarımızın sadık bir şekilde korunmasını hazırlamak ilk hedefimiz.

Topuklu bot, bağ bozumu ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başında gelir. Geniş ürün çeşitliliğine malik topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık layihamları vardır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, müteallik markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak şiddetli bilinirliğe mevla markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak ali bilinirliğe ehil markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Ten ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylelikle hem rahat bir yararlanma imkanı sunar hem de güzel duyusal bir stil kazandırır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa deri kadın günlük ayakkabı sunmuş olduğu, alakalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak erdemli bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Caba.

"Hileıcı"nın "Websitesi" dâhilinde işbu sözleşmeye ve yasa hükümlerine aykırı olarak yaptığı her muamele ve eylemdeki hukuki ve cezai sorumluluk namına aittir.

Report this wiki page